Вперше вінничанка завоювала кубок світу з макіяжу

Новини Вінниці / Вперше вінничанка завоювала кубок світу з макіяжу

Вінничанка Ірина Чефранова стала чемпіонкою світу з макіяжу в номінації «Макіяж весільний, подіумний». Оскільки через ковідну пандемію змагання відбувались онлайн, кубок з Парижу передали до Вінниці.

«Учора мала велику честь передати величезний кубок, який прилетів до нас з Парижу, Ірині Чефрановій», - написала у Facebook перша заступниця голови вінницької ОДА Наталя Заболотна.

Чемпіонат Світу OMC Hair World з макіяжу, перукарського мистецтва та нігтьової естетики проходив в онлайн-режимі. Для України він став досить масштабним, якщо минулого року участь у ньому брало 6 учасників з України, то цьогоріч 60.

Загалом у чемпіонаті брали участь майстри краси з 55 країн світу - це більше мільйона учасників.

«Для сфери послуг Вінниччини надзвичайно приємно що ми маємо свого чемпіона світу з такого, досить непростого, виду майстерності. Сподіваюсь, що Ірина буде й надалі працювати над розвитком не тільки своїх вмінь, а й учнів та учениць у цьому напрямку», - зазначила у дописі посадовиця.

Новини Вінниці / Вперше вінничанка завоювала кубок світу з макіяжуНовини Вінниці / Вперше вінничанка завоювала кубок світу з макіяжуНовини Вінниці / Вперше вінничанка завоювала кубок світу з макіяжу
Олеся Рудницька

24 жовтня, 2021