Ворог з артилерії обстріляв 120 населених пунктів у 9 областях

Новини Вінниці / Ворог з артилерії обстріляв 120 населених пунктів у 9 областях

Продовжується масштабна агресія російських військ проти України. За даними Генерального штабу ЗСУ за останню добу ворожі сили обстріляли 120 населених пунктів у 9 областях країни.

Протягом минулої доби зафіксовано 74 бойових зіткнень. Ворог здійснив 36 ракетних та 55 авіаційних ударів, а також 150 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. В результаті терористичних атак російських окупантів виявлено загиблих та поранених серед мирного населення.

Атаки російських військ відбувалися з використанням різних видів озброєння. Бойовики випустили ракети та вдалі наступили удари авіації по населених пунктах різних регіонів країни. Напади були зафіксовані в Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській, Херсонській та Миколаївській областях.

Напередодні атак російських окупантів використовували ракети різних типів та безпілотники типу "Shahed". Уночі 22 березня були запущені крилаті ракети, про наслідки яких інформація з'ясовується.

Ситуація на деяких напрямках фронту залишається напруженою. Наші військові відбили 11 атак на Лиманському напрямку та 15 атак на Бахмутському напрямку. Також зареєстровано 5 атак на Авдіївському напрямку та 8 атак на Оріхівському напрямку.

На деяких напрямках противник зберігає військову присутність, проводить диверсійні дії та намагається завдати ударів по позиціях українських військ. Незважаючи на агресію, наші війська продовжують активно відстоювати свої позиції та завдавати втрат ворогові.