Володимир Гройсман: «Чинна влада записує політиків в якісь політичні ліги, а сама невдовзі повернеться в «Лігу сміху»

Новини Вінниці / Володимир Гройсман: «Чинна влада записує політиків в якісь політичні ліги, а сама невдовзі повернеться в «Лігу сміху»

Чинна влада, яка активно розкладає політиків на різні «політичні ліги», сама заслуговує на єдине місце – в «Лізі сміху». Щоправда, трагізм ситуації в тому, що влада з країни сміється, а країна тим часом зривається в прірву.

Про це в ефірі «Народ проти» на каналі «Україна 24» сказав лідер політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана» Володимир Гройсман.

За його словами, сьогодні кожен українець приходить додому, йому треба увімкнути світло, бажано, щоб в квартирі було тепло.

«Але тут і там чуємо про вимкнення електрики. Для промисловості газ здорожчав втричі. І ніхто не думає про те, скільки коштують і коштуватимуть продукти харчування», - констатував політик.

«Владу не турбують питання підвищення зарплат і пенсій. У нас біда в країні, а влада робить вигляд, що нічого не відбувається… Мінімальна зарплата має бути 8 тис. грн, або 10 тис. грн. Але гроші розкладають на свої «хотєлки», - сказав Володимир Гройсман. – Я не один в країні, хто не розуміє думок чинної влади. Вони розказують, хто і в якій політичній «лізі», але хто в якій лізі, і хто буде чемпіоном – вирішують українці! «Слугам народу» треба думати не про те, кого в яку лігу записувати, а як збирати «манатки» і повертатися у «Лігу сміху». Хоча так, як вони жартують з України – ці жарти не смішні, а сумні, а подекуди і трагічні».

Олеся Рудницька

19 листопада, 2021