Волейболіст з Вінниччини розповів, хто допоміг перемогти у престижних європейських змаганнях

Новини Вінниці / Волейболіст з Вінниччини розповів, хто допоміг перемогти у престижних європейських змаганнях

Випускник Жмеринської дитячої юнацько-спортивної школи, що на Вінниччині у складі збірної команди львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани» увійшла до 1/8 Кубка ЄКВ. Українська команда виграла у команди з Греції, тобто у господарів поля. Спортсмен з Вінницької області вважає, що це подарунок від Святого Миколая.

Випускник Жмеринської дитячої юнацько-спортивної школи, що на Вінниччині, у складі команди львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани» увійшла до 1/8 Кубка ЄКВ. Українська команда виграла у господарів поля греків. Спортсмен з Вінницької області вважає, що це подарунок від Святого Миколая.

Про це повідомляє Жеринка.Сity.

«І хоча змагання проводилися в Греції, в Салоніках, наших хлопцям вдалося стати фаворитами турніру і своєю неперевершеною грою завоювати прихильність у всіх вболівальників», - йдеться в інформації.

Враженнями від змагань ділиться і волейболіст з Вінниччини Євген Кісілюк.

«Ми програли в себе вдома з рахунком 1-3, а на виїзді змогли перемогти іменитий ПАОК. У святковий день це виглядало так, ніби Святий Миколай виконав прохання наших юних вболівальників», – розповідає волейболіст.

Євген Кісілюк один із кращих вихованців Жмеринської дитячої спортивної школи, гравець національної збірної команди України з волейболу, учасник Всесвітньої універсіади 2017 року в Тайвані, чемпіон України з суперліги серед чоловічих команд 2018 року, дворазовий володар Кубку України, переможець Євроліги 2018 року, майстер спорту України.

 

Марина Карабай

30 грудня, 2019