Воїн з Вінниччини, переможець "Ігор Героїв", одружився з волонтеркою: весілля було в українському стилі (ФОТО)

Новини Вінниці / Воїн з Вінниччини, переможець "Ігор Героїв", одружився з волонтеркою: весілля було в українському стилі (ФОТО)

У суботу, 6 червня, утворилась нова українська родина: Герой з Хмільника, що на Вінниччині Роман Кашпур одружився із харківською волонтеркою Юлією Масліковою. Фото з весілля, що відбулось в українському стилі публікує хмільницьке видання Життєві обрії.

У суботу, 6 червня, утворилась нова українська родина: Герой з Хмільника, що на Вінниччині, Роман Кашпур одружився із харківською волонтеркою Юлією Масліковою. Фото з весілля, що відбулось в українському стилі у колі рідних та побратимів, публікує хмільницьке видання Життєві обрії.

Цьогоріч 22-річний воїн з Хмільника Роман Кашпур переміг у традиційних всеукраїнських змаганнях з кросфіту "Ігри Героїв - 2020", що відбулись у березні в Харкові.

На фронті боєць втратив стопу, тепер носить протез. Але це не завадило йому продовжувати активно займатися спортом та здобувати нові перемоги.   

Тож щирі вітання новій родині!

Новини Вінниці / Воїн з Вінниччини, переможець "Ігор Героїв", одружився з волонтеркою: весілля було в українському стилі (ФОТО)Новини Вінниці / Воїн з Вінниччини, переможець "Ігор Героїв", одружився з волонтеркою: весілля було в українському стилі (ФОТО)Новини Вінниці / Воїн з Вінниччини, переможець "Ігор Героїв", одружився з волонтеркою: весілля було в українському стилі (ФОТО)Новини Вінниці / Воїн з Вінниччини, переможець "Ігор Героїв", одружився з волонтеркою: весілля було в українському стилі (ФОТО)Новини Вінниці / Воїн з Вінниччини, переможець "Ігор Героїв", одружився з волонтеркою: весілля було в українському стилі (ФОТО)Новини Вінниці / Воїн з Вінниччини, переможець "Ігор Героїв", одружився з волонтеркою: весілля було в українському стилі (ФОТО)Новини Вінниці / Воїн з Вінниччини, переможець "Ігор Героїв", одружився з волонтеркою: весілля було в українському стилі (ФОТО)Новини Вінниці / Воїн з Вінниччини, переможець "Ігор Героїв", одружився з волонтеркою: весілля було в українському стилі (ФОТО)