Водія Infiniti, який у Вінниці врізався в автомобіль таксиста, взяли під варту

Новини Вінниці / Водія Infiniti, який у Вінниці врізався в автомобіль таксиста, взяли під варту

Вінницький міський суд  обрав запобіжний захід водію Infiniti , підозрюваного у скоєнні ДТП, під час якого постраждав таксист. Так, 23-річного кермувальника іномарки взяли під варту, однак з можливістю внесення застави у розмірі 80-ти мінімальних заробітних плат для працездатних осіб.

Вінницький міський суд обрав запобіжний захід водію Infiniti, підозрюваному у скоєнні аварії, внаслідок якої постраждав таксист. Так, 23-річного кермувальника іномарки взяли під варту, однак з можливістю внесення застави у розмірі 80-ти мінімальних заробітних плат для працездатних осіб.

Клопотання слідчого, погоджене з прокурором, суддя задовольнив сьогодні, 12 березня.

Нагадаємо, вдосвіта 9 березня автомобіль «Infiniti», за кермом якого був 23-річний вінничанин, рухався вулицею Келецькою в бік мікрорайону «Вишенька». Водій елітної іномарки в’їхав в автомобіль таксі «Chery Tiggo», що рухався попереду в попутному напрямку. Від удару «Infiniti» зніс огорожу заправочної станції, а таксі зіткнулося зі стовпом.

Внаслідок ДТП з важкими травмами до реанімаційного відділення лікарні госпіталізовано 57-річного водія «Chery Tiggo», який досі не прийшов до свідомості.

Як повідомили у прес-службі прокуратури області, водієві «Infiniti» та двом його пасажирам була надана медична допомога, після чого вони пішли додому. Однак, 23-річний вінничанин затриманий за ст.208 КПК України – за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого за ч.2 ст.286 КК України. Йому загрожує 8 років ув’язнення.

Досудове розслідування триває.

Саша Григоровська

12 березня, 2019