ВНТУ пропонує взяти участь в конкурсі з гучною назвою "Євросоюз проти вірусу"

Новини Вінниці / ВНТУ пропонує взяти участь в конкурсі з гучною назвою "Євросоюз проти вірусу"

У Вінниці студентам технічного університету пропонують отримати пройти он-лайн стажування. Мова є про портал Caresr.org, на якому різноманітні європейські компанії проводять відкриті конкурси для всіх бажаючих.

У Вінниці студентам технічного університету пропонують пройти он-лайн стажування. Мова про портал Caresr.org, на якому різноманітні європейські компанії проводять відкриті конкурси для всіх бажаючих.

Конкурси від Caresr дають можливість університетам — додавати реальні завдання від бізнесу у навчальні програми, а молоді — отримувати практичний досвід, знайомства з ТОПами компаній і запрошення на роботу або стажування.

На сайті технічного університету відшукали два актуальних до кінця квітня конкурси – один від Єврокомісії, другий від компанії, яка займається сільським господарством, точніше аграрним бізнесом.

Єврокомісари пропонують конкурс під назвою EUvsVirus (євросоюз проти Вірусу)

 «Це— загальноєвропейський онлайн-хакатон від Єврокомісії у тісній співпраці з країнами-членами ЄС, CASERS та іншими організаторами національних хакатонів з усієї Європи. Основні теми: здоров’я та життя; збереження бізнесу; дистанційна робота та освіта; соціальна та політична згуртованість; digital finance;
інші виклики»,
- йдеться в інформації.

Другий конкурс пропонує Компанія СУФФЛЕ АГРО Україна. Фахівці розробили мобільний додаток для агросфери і пропонують запустити його на ринок.

«Команду переможців чекає подорож до Франції! Реєструйся, збирай команду та виведи додаток на агроринок!», - йдеться в інформації.

Марина Карабай

21 квітня, 2020