Вночі увірвався до будинку й відібрав у господаря гроші: у Бару на Вінниччині затримали розбійника

Новини Вінниці / Вночі увірвався до будинку й відібрав у господаря гроші: у Бару на Вінниччині затримали розбійника

Підозрюваного у розбійному нападі на жителя міста Бар на Вінниччині затримали цієї ночі правоохоронці. Молодику 24 роки, він уже мав проблеми із законом через крадіжку. Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, 44-річний потерпілий із заявою до правоохоронців звернувся близько 1-ї години ночі.

Підозрюваного у розбійному нападі на жителя міста Бар на Вінниччині затримали цієї ночі правоохоронці. Молодику 24 роки, він уже мав проблеми із законом через крадіжку. Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, 44-річний потерпілий із заявою до правоохоронців звернувся близько 1-ї години ночі. Чоловік розповів, що до його будинку проник невідомий та почав вимагати гроші. Нападник побив його та, погрожуючи ножем, відібрав 1000 гривень і втік.

«За словами заступника Барського відділення поліції Сергія Пояна, потерпілий описав правоохоронцям зовнішність та одяг нападника. Через кілька годин зловмисника затримали оперативники в районному центрі. Ним виявився 24–річний місцевий житель. Чоловік раніше вчиняв майнові злочини. Зараз в суді розглядаються матеріали кримінального провадження, в якому затриманого підозрюють у вчиненні крадіжки. Зловмисника затримано в процесуальному порядку, вирішується питання про взяття його під варту на період досудового розслідування», - зазначають у поліції.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3. ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Триває слідство.

Сергій Маламура

29 листопада, 2019