Внаслідок лобового зіткнення легковиків на Вінниччині обидва водії отримали травми

Новини Вінниці / Внаслідок лобового зіткнення легковиків на Вінниччині обидва водії отримали травми

Вдень 11 січня по автодорозі Немирів-Ямпіль сталось лобове зіткнення Skoda Fabia і Volkswagen Golf. Унаслідок аварії обоє водіїв отримали травми. Слідство встановлює обставини та причини події.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, за попередньою інформацією слідства, близько 12.40, 47-річна водійка, рухаючись на Skoda Fabia, не впоралась з керуванням та виїхала на зустрічну смугу, де відбулось зіткнення з Volkswagen Golf, який рухався у зустрічному напрямку. За кермом Volkswagen Golf перебував 30-річний житель Вінницької області.

Внаслідок ДТП з отриманими травмами постраждалих водіїв було доставлено до медичного закладу. Водійку госпіталізовано до лікарні. Водії освідувані, вони тверезі. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії.

За фактом ДТП розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

12 січня, 2023