Внаслідок ДТП під Вінницею таксист перебуває у вкрай важкому стані (ФОТО)

Новини Вінниці / Внаслідок ДТП під Вінницею таксист перебуває у вкрай важкому стані (ФОТО)

У селі Вінницькі Хутори ввечері 19 грудня зіткнулись автомобілі Land Rover та таксі Daewoo Nexia. У результаті аварії травмувався 28-річний водій Daewoo. Чоловіка у важкому стані госпіталізовано у реанімаційне відділення.

У селі Вінницькі Хутори ввечері 19 грудня зіткнулись автомобілі Land Rover та таксі Daewoo Nexia. У результаті аварії травмувався 28-річний водій Daewoo. Чоловіка у важкому стані госпіталізовано у реанімаційне відділення.

Як повідомляють у відділ комунікацій ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 17:00. За попередніми даними слідства, 43-річний вінничанин, рухаючись на автомобілі Land Rover, зіткнувся з таксі Daewoo Nexia, водій якого виконував маневр розвороту.

У результаті аварії травмувався 28-річний водій Daewoo Nexia, в якого медики діагностували політравму. Стан пацієнта вкрай тяжкий.  

Крім водія, у салоні таксі знаходилась пасажирка. Вона не постраждала.

Водій позашляховика освідуваний. Він тверезий. У водія таксі взято зразки крові для експертизи на стан сп’яніння.

Для з’ясування усіх обставин слідчим призначено ряд експертиз у межах кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Враховуючи тяжкість отриманих тілесних ушкоджень водієм таксі, в ході досудового розслідування можлива перекваліфікація правопорушення на ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження), за що передбачено до 8 років позбавлення волі.

Розслідування триває.

Додамо. Постраждав Тарас Гурба. За словами дружини, в нього зламані нога та ребра, легені пошкодженні, гематома і забиття головного мозку. Наразі чоловік підключений до апарату штучного дихання, він бореться за життя.

Дружина та всі знайомі, друзі, колеги (так як він багато років брав участь в АТО) збирають кошти на лікування, але все одно коштів не вистачає, адже молодий чоловік з дружиною виховують 3-х малолітніх дітей віком 8, 7 і 2-х років.

Друзі просять допомогти зі збором коштів на лікування:  

4149 4991 3025 6983 (картка дружини Гурби Вікторії Вікторівни).

Новини Вінниці / Внаслідок ДТП під Вінницею таксист перебуває у вкрай важкому стані (ФОТО) Новини Вінниці / Внаслідок ДТП під Вінницею таксист перебуває у вкрай важкому стані (ФОТО) Новини Вінниці / Внаслідок ДТП під Вінницею таксист перебуває у вкрай важкому стані (ФОТО)
Макс Мельник

22 грудня, 2020