Влучили у ринок і багатоповерхівки: кількість жертв ранкового обстрілу Харкова зростає

Новини Вінниці / Влучили у ринок і багатоповерхівки: кількість жертв ранкового обстрілу Харкова зростає

Під завалами зруйнованого ракетою будинку у Харкові рятувальники знайшли ще одну загиблу. Це вже шоста жертва ранкової атаки російської армії. Кількість поранених досягла 62.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

«На жаль, внаслідок ударів рф загинула ще одна 21-річна жінка. Тіло загиблої деблоковують з-під завалів будинку рятувальники. Всього внаслідок ранкових обстрілів Харкова 6 людей загинули», – написав він.

У пресслужбі МВС повідомили, що кількість поранених у Харкові внаслідок ракетних ударів зросла до 62.

Нагадаємо, сьогодні близько 4 та 7 ранку російські окупанти завдали ударів по Київському (селище Жуковського) та Салтівському (р-н Героїв труда) районах Харкова. Всього було близько 12 комбінованих ракетних ударів – системи С-300, Х-32 та «Іскандер».

Міноборони РФ відрапортували, що влучили у військові об’єкти, а де-факто ними виявились ринок «на Жуках» і сусідні п’ятиповерхівки, а також багатоповерхівки на Салтівці.  

У мерії кажуть, що через російську ракетну атаку на Харків постраждало 30 житлових будинків. У 20 будинках відключили опалення. У 14 відключено електрику, в 12 немає газу. Адже ракетою пошкоджено газогін.

Олег Верлан

23 січня, 2024