Вінницьких злісних аліментників не випускатимуть за кордон та можуть заборонити їздити за кермом свого автомобіля

Новини Вінниці / Вінницьких злісних аліментників не випускатимуть за кордон та можуть заборонити їздити за кермом свого автомобіля

Проти злісних аліментників з'явилися нові «засоби впливу». Сьогодні в нашій країні набули чинності зміни до деяких законів, що певною мірою посилить захист залишених батьками дітей.

Проти злісних аліментників з'явилися нові «засоби впливу». Сьогодні в нашій країні набули чинності зміни до деяких законів, що певною мірою посилить захист залишених батьками дітей.

Тих, хто понад півроку не платив аліменти, без рішення суду не випускатимуть за кордон. Звісно, цим навряд чи перейматимуться більшість тих, хто не допомагає своїм дітям, хоча, можливо, серед них й знайдуться такі, що можуть дозволити собі відпочинок за кордоном. А от заробітчанам доведеться сплатити такі борги, бо інакше їх не випустять з рідної країни.

Ще один «важіль впливу» – заборона їздити за кермом свого автомобіля. Задуматися слід й мисливцям, бо відтепер їх можуть позбавити можливості відправитися з друзями на полювання. А тим, хто володіє зброю для захисту, можуть заборонити її мати.

Аліментників-боржників більше не питатимуть дозволу щодо виїзду їх дитини за кордон. А тих з них, хто ніде офіційно не працює, залучатимуть до суспільно-корисних робіт. При цьому, звісно, не питатимуть, хочуть вони працювати з мітлою чи ні.

 

 

Юрій Ярмощук

6 лютого, 2018