Вінницьких студентів запрошують на форум компаній, які готують чергову промислову революцію

Новини Вінниці / Вінницьких студентів запрошують на форум компаній, які готують чергову промислову революцію

До участі у форму запрошують  підприємців, науковців, студентівз усієї України, в тому числі і з Вінницького національного технічного університету. 

Промисловці починають будувати стратегічні плани щодо роботи в нових «постпандемічних умовах». Асоціація підприємств промислової автоматизації України проводить онлайн форум Індустрії 4.0 Next Normality: Let’s prepare за участі представників потужних промислових підприємств.

До участі у формі запрошують  підприємців, науковців, студентів з усієї України, в тому числі і з Вінницького національного технічного університету. Саме пресслужба ВНТУ повідомляє про проведення такого онлайн-заходу.В інформації зазначено, що мета форуму - зафіксувати новий порядок денний в сфері промислових інновацій - відповідно до нових викликів, який приніс COVID-19.

Ознайомитись із цим «новим порядком денним» вінничани вже зможуть після закінчення цього форуму, тобто  29 травня.

Щодо самого форуму Індустрії 4.0 Next Normality: Let’s prepare, то він розпочнеться вже завтра, 25 травня.

Перед слухачами виступатимуть більше 20 провідних експертів української Індустрії 4.0, зі всіх категорій – замовників, інтеграторів, розробників, науковців, університетів та агенцій з розвитку. Серед них – Інтерпайп, Метінвест, IT-Enterprise, Infocom Ltd, Прогрестех-Україна, SoftElegance, Агенція Європейських Інновацій та багато інших.

Зазначимо, що термін Industry 4.0 з’явився в Україні в 2014 році. Це скоординована, державна ініціатива по мобілізації всіх національних ресурсів з метою прискорення технологічних змін. Ще термін Industry 4.0 «перекладають», як 4-та промислова революція.

Марина Карабай

23 травня, 2020