Вінницьких медиків навчали працювати з інфікованими коронавірусом

Новини Вінниці / Вінницьких медиків навчали працювати з інфікованими коронавірусом

У Вінниці лікарів екстреної медичної допомоги, інфекційних відділень міської клінічної лікарні №1 та обласної клінічної дитячої інфекційної лікарні навчали як діяти у випадку поширення китайського коронавірусу. Тренування проводили фахівці обласного лабораторного центру МОЗ України.

У Вінниці лікарів екстреної медичної допомоги, інфекційних відділень міської клінічної лікарні №1 та обласної клінічної дитячої інфекційної лікарні навчали  як діяти у випадку поширення китайського коронавірусу. Тренування проводили фахівці обласного лабораторного центру МОЗ України.

Як зазначається у повідомленні центру, навчали, зокрема, алгоритму дій при виявленні особи з підозрою на захворювання коронавірусною хворобою та забору зразків матеріалів від таких осіб і вимог щодо їх доставки у вірусологічну лабораторію  ДУ «Вінницький ОЛЦ МОЗ України».

Нагадаємо, за словами директорки департаменту охорони здоров’я Вінницької ОДА Людмили Грабович, у випадку виявлення на Вінниччині інфікованих коронавірусом, їх доставлятимуть до міської клінічної лікарні №1, де найпотужніше в області інфекційне відділення.