Вінницьких акторів визнали кращими на театральному фестивалі AndriyivskyFest

Новини Вінниці / Вінницьких акторів визнали кращими на театральному фестивалі AndriyivskyFest

Вінницький академічний музично-драматичний театр ім. М. Садовського отримав визнання журі та дві нагороди на театральному AndriyivskyFest, який вже кілька років поспіль проходить у Києві. Фестиваль міжнародний, але через пандемію в  нинішньому році в ньому взяли участь лише українські театри.

Вінницький академічний музично-драматичний театр ім. М. Садовського отримав визнання журі та дві нагороди на театральному AndriyivskyFest, який вже кілька років поспіль проходить у Києві. Фестиваль міжнародний, але через пандемію в нинішньому році в ньому взяли участь лише українські театри.

Ось що розповідають про участь у заході у Вінниці.

«Життя складається з маленьких перемог, які надихають на великі справи! Ми ще встигли до карантину взяти участь у театральному фестивалі, отримати океан емоцій, щирі оплески столичного глядача й високу оцінку поважного журі», - йдеться на офіційній сторінці театру у Facebook.

Народна артистка України Клавдія Баріл відзначена за кращу жіночу роль, Олександр Радько – за кращу чоловічу.

Зазначимо, що пан Олександр у перезентованій на фестивалі виставі «Селфі зі склерозом» виконував одразу три ролі.

«Найкраща жіноча роль фестивалю - Майя Михайлівна у виконанні народної артистки України Клавдії Баріл та найкраща чоловіча роль - Рома Оськін, Арчіл Олександрович Мікелтадзе, Веніамін Іонович Єсафов у виконанні Олександра Радька!», - йдеться в дописі.

Колеги вітають переможців та бажають їм творчих успіхів.

Марина Карабай

16 червня, 2020