Вінницький "Ягуар" святкує річницю із дня заснування

Новини Вінниці / Вінницький "Ягуар" святкує річницю із дня заснування

Сьогодні 8-й полк оперативного призначення ім. Івана Богуна – «Ягуар» - святкує своє 26 річчя з дня створення. З цієї нагоди у військовій частині відбулися урочистості за участі керівників області та міста Калинівка, в якій дислокується частина.

Сьогодні 8-й полк оперативного призначення ім. Івана Богуна – «Ягуар» - святкує 26 річчя з дня створення. З цієї нагоди у військовій частині відбулися урочистості за участі керівників області та міста Калинівки, де дислокується частина.

Зазначимо, що через карантин святкування було доволі скромним.

«Під час заходу, присутні вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного меморіалу на території полку. Однак карантин вніс свої корективи у буденне життя військової частини 3028. Якщо раніше річниця створення проходила в урочистій атмосфері то нині це дійство відбулося по-скромному без загальних шикувань та концертів», - повідомляють у військовій частині.

Крім урочистостей «в реалі» військові отримали чимало привітань онлайн.

Зокрема, свої вітання «ягуарівцям» передали учні школи №26 з міста Вінниці. Школярі написали пісню і створили відео, в якому розповідається про найважливіші віхи новітньої історії військової частини. Адже саме вінницькій «ягуарцівці» зупинили «руську весну» в Харкові, звільняли Слов‘янськ, Семенівку, Кримське, брали участь в боях під Дебальцево.

Військові подякували за вітання і пообіцяли стояти на сторожі миру та спокою.

«Привітання від школярів Вінницької школи №26 дуже символічне, тому ми хочемо подякувати малечі за теплі слова і сказати, що ми зробимо все, аби у наших діток було щасливе та мирне майбутнє!», - йдеться на сторінці в/ч 3028 у Facebook

Марина Карабай

2 червня, 2020