Вінницький виробник розширив асортимент побутової хімії й косметики

Новини Вінниці / Вінницький виробник розширив асортимент побутової хімії й косметики

Завод "Вінницяпобутхім", який є частиною компанії "Крайтекс-Сервіс", оголосив про розширення свого асортименту продукції, включаючи побутову хімію та косметику.

Заступник міського голови міста Вінниці, Андрій Очеретний, повідомив про появу нової лінійки рідких засобів для прання у форматі об'ємом 4 і 5 літрів. Ці нові продукти, такі як гелі Pride, Polar Shine та МАКС, виготовляються на заводі.

Завод також продовжує виробляти популярні пральні порошки та косметику під брендом "Вухастик", засоби для чищення та миття "Sarma", а також інші товари. Пластикова тара для цих продуктів також виготовляється на заводі.

Продукція бренду "Вухастик", виготовлена на вінницькому заводі, вже продається у Молдові, а також готується до виходу на європейський ринок.

Наразі на підприємстві працює 125 осіб, але штат продовжує розширюватися, і є вакансії для нових співробітників у місцевій лабораторії та на виробництві.

Новини Вінниці / Вінницький виробник розширив асортимент побутової хімії й косметикиНовини Вінниці / Вінницький виробник розширив асортимент побутової хімії й косметикиНовини Вінниці / Вінницький виробник розширив асортимент побутової хімії й косметикиНовини Вінниці / Вінницький виробник розширив асортимент побутової хімії й косметикиНовини Вінниці / Вінницький виробник розширив асортимент побутової хімії й косметикиНовини Вінниці / Вінницький виробник розширив асортимент побутової хімії й косметикиНовини Вінниці / Вінницький виробник розширив асортимент побутової хімії й косметикиНовини Вінниці / Вінницький виробник розширив асортимент побутової хімії й косметикиНовини Вінниці / Вінницький виробник розширив асортимент побутової хімії й косметикиНовини Вінниці / Вінницький виробник розширив асортимент побутової хімії й косметики