Вінницький водний патруль склав перші протоколи на порушників

Новини Вінниці / Вінницький водний патруль склав перші протоколи на порушників

У Вінниці, на річці Південний Буг розпочав роботу водний патруль. Правоохоронці склали три протоколи та провели роз‘яснювальну роботу серед вінничан, які відпочивали на березі річки.

У Вінниці, на річці Південний Буг розпочав роботу "водний патруль". Правоохоронці та інспектори муніципальної варти, які працювали разом, склали три протоколи та провели роз‘яснювальну роботу серед вінничан, які відпочивали на березі річки.

Про це повідомляють в Муніципальній варті.

«Цієї сонячної і спекотної суботи розпочав патрулювання р. П. Буг та прибережних зон катер Муніципальної варти з представниками Патрульної поліції, Державної служби морського і річкового транспорту та інспекторами Муніципальної варти», - йдеться в інформації.

За час патрулювання було обстежено 11 плавзасобів та складено 3 протоколи за ст. 117 КУпАП.

Також правоохоронці працюють і з громадянами, попереджають про важливість дотримання правил безпеки на воді та слідкують, що вінничани на залишали сміття на березі річки.

Новини Вінниці / Вінницький водний патруль склав перші протоколи на порушниківНовини Вінниці / Вінницький водний патруль склав перші протоколи на порушниківНовини Вінниці / Вінницький водний патруль склав перші протоколи на порушників