Вінницький священик став діджеєм (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінницький священик став діджеєм (ВІДЕО)

В останній день літа, 31 серпня, на телеканалі СТБ відбудеться прем’єра проекту про силу духу і прагнення, незважаючи на всі труднощі, домогтися заповітної мети «Цієї миті рік потому». Програма є адаптацією вже відомого британського формату This Time Next Year.

В останній день літа, 31 серпня, на телеканалі СТБ відбудеться прем’єра проекту про силу духу і прагнення, як, незважаючи на всі труднощі, домогтися заповітної мети «Цієї миті рік потому». Програма є адаптацією вже відомого британського формату This Time Next Year.

Як йдеться на офіційному сайті телеканалу, герої нового проекту ставлять перед собою цілі – несподівані, часом, здавалося б, неймовірні, сміливі та зворушливі. Кожен учасник обіцяє досягти бажаного за 12 місяців.

Головна особливість проекту в тому, що для глядачів рік кропіткої роботи над мрією головних героїв проходить всього за одну мить. В епізодах «Цієї миті рік потому» покажуть людей з їхніми реальними історіями, які вони розповідають самі, протягом цілого року фіксуючи кожне досягнення і невдачу за допомогою відеощоденника.

Одним із героїв нового шоу став священик Вознесенської церкви Вінниці, керівник народної жіночої капели Вінницького гуманітарно-педагогічного колледжу  «Соломія» та ініціатору всесвітнього флешмобу #Щедрик 100challenge протоієрей о.Назарій Давидовський. Як йдеться у промо-ролику «Цієї миті рік потому», вінничанин за рік намагатиметься стати діджеєм. Чи вдасться священику досягти поставлено цілі незабаром дізнаємося.