Вінницький «політолог» Сергій Годний їздив «мочити» Україну на телешоу в Москву

Новини Вінниці / Вінницький «політолог» Сергій Годний їздив «мочити» Україну на телешоу в Москву

У відомому своїм українофобством російському пропагандистському телешоу «60 минут» взяв участь вінничанин Сергій Годний. Його там назвали «українським політологом». Як відомо, останнім часом так само пан Годний представляться в ефірах усіх медведчуківських телеканалів України.

У відомому своїм українофобством російському пропагандистському телешоу «60 минут» взяв участь вінничанин Сергій Годний. Його там назвали «українським політологом». Як відомо, останнім часом так само пан Годний представляється в ефірах усіх "медведчуківських" телеканалів України. У Вінниці він останнім часом буває рідко.  

Українські «експерти» на російських телеканал – не рідкість. Зокрема, у цьому ж шоу одіозної українофобки Ольги Скабєєвої щоразу присутній Вадим Трюхан, якого там також називають «відомим українським політиком», а в Україні його найже ніхто знає, та кілька інших. Але якщо їх там позиціонують «проукраїнськими», то в програмі 23 липня вінничанина Сергія Годного навіть поставили поряд із російськими політиками.

Про те, що українські «експерти» роблять на російських пропагандистських шоу, їх уже запитували. Вони виправдовуються, що відстоюють там інтереси України. Але «відстоюють», як видно, дуже мляво, ніби вибачаються за все перед окупантами і скоріше нагадують сором’язливих «хлопчиків для биття».

«Відстоював» інтереси України і Сергій Годний. Хоча він навіть не думав попросити репліки, коли всіх українців обзивали «фашистами», але дочекався, поки його Скабєєва попросить розповісти, як «врятує Україну» партія Медведчука. І вже тоді вінничанин пустив в хід всю свою «ораторську майстерність». Студія, звісно, аплодувала, а сама Скабєєва, здавалося, готова була кинути свого чоловіка і співведучого шоу Євгена Попова і вийти заміж за вінничанина... Таке складалося враження.

У Вінниці Сергія Годного знають як давнього прихильника Віктора Медведчука. Він був активістом його організації «Український вибір». Проросійські погляди Годного не завадили йому свого часу балотуватися до Вінницької міської ради від ВО «Свобода»…

Раніше Сергій Годний працював ведучим новин на телеканалі ВДТ та прес-секретарем прокуратури Вінницької області. Закінчив він історичний факультет Вінницького педуніверситету.