Вінницький опозиціонер замислився над встановленням кондоматів у школах

Новини Вінниці / Вінницький опозиціонер замислився над встановленням кондоматів у школах

Новина про те, що депутатка Вінницької облради Лариса Білозір посприяла встановленню у томашпільській гімназії молокомату викликала жваве обговорювання серед її колег з «протилежного табору». На їхню думку, молоком виборців не підкупиш, але є інші товари широкого вжитку, які не менш корисні для електорату.

Новина про те, що депутатка Вінницької облради Лариса Білозір посприяла встановленню у томашпільській гімназії молокомату, викликала жваве обговорювання серед її колег з «протилежного табору». На їхню думку, молоком виборців не підкупиш, але є інші товари широкого вжитку, які не менш корисні для електорату.

У Facebook серед вінничан вже обговорюється ідея одного з місцевих опозиційних обранців встановити у школах «презервативомати». Начебто жартома, він «за лаштунками» облради цікавився у друзів та знайомих, чи допоможе така новація зібрати голоси для обрання нардепом.

Вінницькі журналісти при обговоренні пропозиції депутата у мережі зазначили, що такі апарати встановлені у багатьох країнах світу, але в нас кондомати діти швидко пошкодять. Тому навіть не варто бажаючому потрапити до ВР витрачати дарма кошти. З етичних міркувань NaПарижі не вказує прізвище депутата, який замислився над інвестиціями у здоров’я школярів.