Вінницький онкологічний центр працюватиме за принципом «Прозорого офісу»

Новини Вінниці / Вінницький онкологічний центр працюватиме за принципом «Прозорого офісу»

У Подільському регіональному центрі онкології запровадять систему «Поліклініка без черг», яка передбачає управління потоком пацієнтів та автоматизації в лікувальних закладах. За задумом департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації завдяки нововведенням буде розвантажено реєстратуру.

У Подільському регіональному центрі онкології запровадять систему «Поліклініка без черг», яка передбачає управління потоком пацієнтів та автоматизації в лікувальних закладах. За задумом департаменту охорони здоров’я Вінницької облдержадміністрації, завдяки нововведенням буде розвантажено реєстратуру.

Крім того, щоб зменшити навантаження на лікарів та прийняти всіх пацієнтів, поліклініка Подільського центру онкології працюватиме у дві зміни: з 08:00 до 20:00 години.

«Департаментом охорони здоров’я  Вінницької ОДА було видано відповідний наказ по запровадженню системи «Поліклініка без черг».  Документ розіслали в усі районні та міські лікарні. У першій половині дня центр онкології прийматиме пацієнтів, які приїхали за направленням з районів, а в другій половині дня - мешканців Вінниці. Це дасть змогу чітко спланувати графік роботи медикам, а мешканцям із сіл та райцентрів допоможе вирішити проблему з доїздом», - розповіла директор департаменту охорони здоров’я Вінницької ОДА Людмила Грабович. 

За словами чиновниці, такий режим роботи найближчим часом буде запроваджено у Вінницькому обласному ендокринологічному центрі, лікарні імені Пирогова та дитячій обласній лікарні.