Вінницький олійножировий комбінат розширює асортимент: вироблятимуть високопротеїновий шрот

Новини Вінниці / Вінницький олійножировий комбінат розширює асортимент: вироблятимуть високопротеїновий шрот

Не дивлячись на те, що  у 2019 році на Вінницький ОЖК припадало 9% усього виробництва вітчизняної соєвої олії, зупинятись на досягнутому тут не збираються. На одному з олійноекстракційних заводів групи компаній ViOil стартувала нова програма переробки соєвих бобів. 

Не дивлячись на те, що  у 2019 році на Вінницький ОЖК припадало 9% усього виробництва вітчизняної соєвої олії, зупинятись на досягнутому тут не збираються. На одному з олійноекстракційних заводів групи компаній ViOil стартувала нова програма переробки соєвих бобів.  

Як повідомив комерційний директор промислової групи ViOil Ігор Гадомський:

«У минулому році українські аграрії виростили хороший урожай сої. Висока якість соєвих бобів дозволить нам отримати якісний шрот з високим вмістом протеїну – не менше 50%».

За його словами, всю продукцію компанія буде відправляти на зовнішній ринок. Найбільшим попитом вона користується в країнах ЄС.

«Завдяки вдалому розташуванню підприємств ViOil ми можемо відвантажувати продукцію на вигідних для покупців умовах. А наявність власної логістичної інфраструктури дозволяє нам значно скоротити час на доставку», – зазначив Ігор Гадомський.

Ірина Заіковата

4 лютого, 2020