Вінницький офіс підприємця: нова підтримка для місцевого бізнесу

Новини Вінниці / Вінницький офіс підприємця: нова підтримка для місцевого бізнесу

У Вінниці відкрили Офіс підприємця, що став важливим кроком у сприянні розвитку місцевого бізнесу.

Цей консультаційний центр призначений для надання підприємцям необхідної підтримки та інформації щодо різних аспектів їх діяльності. Вінницький міський голова Сергій Моргунов заявив, що ініціатива створення цього офісу виникла на запит підприємців, і його мета - сприяти ефективній роботі бізнесу та підтримці місцевої економіки.

У цьому офісі підприємці можуть отримати консультації щодо фінансових інструментів підтримки, земельних ресурсів, комунального майна, архітектури та містобудування, благоустрою, торгівлі та архітектурно-будівельного контролю. Це дає можливість підприємцям отримати необхідну інформацію та поради щодо розвитку їх бізнесу та вирішення різноманітних питань.

Офіс буде працювати у приміщенні центрального відділення Прозорого офісу на вулиці Соборній, 59, перший поверх, кімната 1. Щоб скористатися послугами Офісу підприємця, підприємцям слід записатися на прийом за номерами телефону: 65-50-50, (067) 000 266 1, (073) 000 266 1 або звернутися до рецепції територіального відділення ЦНАП за номером телефону: 65-55-05.