Вінницький музей Повітряних Сил включили до переліку найцікавіших туристичних локацій України

Новини Вінниці / Вінницький музей Повітряних Сил включили до переліку найцікавіших туристичних локацій України

Музей Повітряних Сил Збройних Сил, що у Вінниці, включили до переліку найцікавіших туристичних локацій країни. До Вінниці приїхали травел-блогери, щоб ознайомитись із роботою музею та його експонатами.

Музей Повітряних Сил Збройних Сил, що у Вінниці, включили до переліку найцікавіших туристичних локацій країни. До Вінниці приїхали травел-блогери, щоб ознайомитись із роботою музею та його експонатами.

Про це повідомляє Арміяinfo.

«Радує, що люди все більше подорожують Україною, а блогери та журналісти всіляко популяризують цей напрямок. А особливо приємно, що в рамках інформаційного туру та ще й напередодні Дня Повітряних Сил не забули і про наш музей, бо він і справді унікальний та вартий уваги. Уся техніка – це не виготовлені макети, а реальні бойові машини, які прибули з Білої Церкви, Лиманського, Одеси, Луцька, Бельбека, Львова, Конотопа, Василькова, Арциза, Феодосії та інших міст…», - зазначив завідувач музею генерал-майор у відставці Володимир Алєксєєв.

За його словами музей отримав сучасне мультимедійне обладнання, яке демонструє можливості авіаційної техніки, її роботу в бойових умовах.

У Музеї Повітряних Сил Збройних Сил зібрано понад 40 експонатів військової авіаційної, зенітної, ракетної, радіолокаційної та ракетної стратегічної техніки, якої немає в інших музеях України. На території музею ‒ лише бойові машини, які були і є на озброєнні в Україні.

Три літаки прилетіли до Вінниці «своїм ходом». І практично десять можуть знову піднятися в небо.

Зазначимо, що екскурсію традиційно розпочинають із меморіалу "Не повернулися з польоту"  - на фото. Фото з офіційного сайту музею.

Новини Вінниці / Вінницький музей Повітряних Сил включили до переліку найцікавіших туристичних локацій УкраїниНовини Вінниці / Вінницький музей Повітряних Сил включили до переліку найцікавіших туристичних локацій УкраїниНовини Вінниці / Вінницький музей Повітряних Сил включили до переліку найцікавіших туристичних локацій УкраїниНовини Вінниці / Вінницький музей Повітряних Сил включили до переліку найцікавіших туристичних локацій УкраїниНовини Вінниці / Вінницький музей Повітряних Сил включили до переліку найцікавіших туристичних локацій УкраїниНовини Вінниці / Вінницький музей Повітряних Сил включили до переліку найцікавіших туристичних локацій УкраїниНовини Вінниці / Вінницький музей Повітряних Сил включили до переліку найцікавіших туристичних локацій УкраїниНовини Вінниці / Вінницький музей Повітряних Сил включили до переліку найцікавіших туристичних локацій УкраїниНовини Вінниці / Вінницький музей Повітряних Сил включили до переліку найцікавіших туристичних локацій УкраїниНовини Вінниці / Вінницький музей Повітряних Сил включили до переліку найцікавіших туристичних локацій УкраїниНовини Вінниці / Вінницький музей Повітряних Сил включили до переліку найцікавіших туристичних локацій УкраїниНовини Вінниці / Вінницький музей Повітряних Сил включили до переліку найцікавіших туристичних локацій України