Вінницький міськсуд виніс вирок молодикам, які напідпитку побили та пограбували перехожого

Новини Вінниці / Вінницький міськсуд виніс вирок молодикам, які напідпитку побили та пограбували перехожого

Справа побиття та пограбування перехожого у Вінниці на Західному автовокзалі набула чи малого розголосу. Тому, Вінницькою місцевою прокуратурою було прийнято рішення підтримати публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно причетних до злочина жителів Вінницького району.

Справа побиття та пограбування перехожого у Вінниці на Західному автовокзалі набула чималого розголосу. Тому Вінницькою місцевою прокуратурою було прийнято рішення підтримати публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно причетних до злочина жителів Вінницького району.

Як повідомив прокурор Вінницької місцевої прокуратури Андрій Чернов, прокуратурою доведено, що раніше судимі 22-річний та 26-річний молодики, після вживання алкогольних напоїв на Західному автовокзалі, напали на 41-річного вінничанина. Зловмисники нанесли йому тілесні ушкодження, викрали його мобільний телефон та гроші.

Вироком Вінницького міського суду зловмисників визнано винними у вчиненні грабежу та призначено покарання у вигляді позбавлення волі, одному з нападників – 5 років 6 місяців, іншому – 4 роки позбавлення волі.

Ірина Заіковата

30 березня, 2020