Вінницький лікар, якого затримано нібито після отримання хабара, опинився у реанімації

Новини Вінниці / Вінницький лікар, якого затримано нібито після отримання хабара, опинився у реанімації

Минулого тижня співробітники СБУ спільно з колегами з ГСУ Нацполіції та ГПУ викрили у Вінниці лікаря, який вимагав кошти у людини, яка мала всі підстави на отримання довічної групи інвалідності. Але запобіжний захід затриманому так і не обрали. За інформацією NaПарижі, лікаря госпіталізовано до реанімаційного відділення міської лікарні №1. Начебто він у важкому стані.

Минулого тижня співробітники СБУ спільно з колегами з ГСУ Нацполіції та ГПУ викрили у Вінниці лікаря, який вимагав кошти у людини, яка мала всі підстави на отримання довічної групи інвалідності. Але запобіжний захід затриманому так і не обрали. За інформацією NaПарижі, лікаря госпіталізовано до відділення анестезіології (реанімаційного) міської лікарні №1. Начебто він у важкому стані.

Нагадаємо, у Вінниці затримано лікаря, який вимагав $4 тисячі з інваліда. Як зазначали у прес-групі УСБУ у Вінницькій області, медика затримали у службовому кабінеті під час отримання всієї суми хабара. Відкрито кримінальне провадження. Втім, як припускав NaПарижі, згодом «справу» можуть перекваліфікувати на шахрайство. До зали суду людину не довезли. Йому стало погано. За чутками, начебто, хворий перебував навыть у комі. Наразі, підтверджень діагнозу немає. 

Наше видання поцікавилося станом здоров’я фігуранта, оскільки реанімації – місце, де тримають пацієнтів після інсульту та зі складним перебігом захворювань, у головного лікаря закладу Лариси Чорної.

«Зрозумійте мене, стан здоров’я пацієнта є лікарською таємницею», - зазначила Лариса Володимирівна, не підтвердивши і не спростувавши відомості про госпіталізацію лікаря.   

З інших джерел стало відомо, що ще вчора біля палати лікаря чергувала охорона, але 11 листопада її зняли, оскільки закінчився термін у 72 години після затримання. Щодо стану лікаря, то нібито він інколи при свідомості, інколи ні.  

Макс Мельник

12 листопада, 2018