Вінницький краєзнавчий музей запрошує гостей робити селфі

Новини Вінниці / Вінницький краєзнавчий музей запрошує гостей робити селфі

Вінниці долучиться до міжнародної акції - флешмобу Museum Selfy Day 2020. Прийти та сотографуватися з улюбленим експонатом можна буде у Вінницького обласному краєзнавчому музеї.

Вінниця долучиться до міжнародної акції - флешмобу Museum Selfy Day 2020. Сфотографуватися з улюбленим експонатом можна буде у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї.

Про це повідомляє пресслужа закладу.

«Для участі у флешмобі потрібно прийти до нашого музею, зробити "селфі"  на фоні чи поруч з улюбленим експонатом та опублікувати його у Facebook або Instagram із хештегом  #MuseumSelfie та #vinnytsiamuseum», - йдеться в інформації.

Потім музейники проведуть конкурс серед учасників флешмобу та оберуть кращі фото.

Переможці конкурсу музейних селфі отримають путівник "Вінницький обласний краєзнавчий музей".

У музею повідомляють, що категорично заборонено використовувати спалах при фотозйомці -  це шкодить музейним раритетам. Також зроблене в музеї селфі не можна використовувати як інструмент політичної агітації чи протиборства.

В Україні цьогорічна акція пройде вже вшосте. Започаткована європейським проектом Culture Themes у 2014 році, акція з кожним разом знаходить все більше шанувальників, адже вона проста до неможливого (бо всі ми робимо фото щоразу, як відвідуємо музеї) і дає можливість учасникам розказати про свої улюблені музеї, а самим музеям – отримати найдієвішу рекламу.

На фото - одна з візитівок Вінницького краєзнавчого музею - мамонт Вінні.