Вінницький кікбоксер став автором найшвидшого нокауту на чемпіонаті світу

Новини Вінниці / Вінницький кікбоксер став автором найшвидшого нокауту на чемпіонаті світу

У польській Свидниці відбувся чемпіонаті світу з карате і кікбоксингу під егідою WKA, серед всіх вікових груп. Спортсмени з Вінниччини здобули на змаганнях 17 золотих, 9 срібних та 5 бронзових нагород.

У польській Свидниці відбувся чемпіонаті світу з карате і кікбоксингу під егідою WKA, серед всіх вікових груп. Спортсмени з Вінниччини здобули на змаганнях 17 золотих, 9 срібних та 5 бронзових нагород. Про це повідомляє сайт VinMedia.

Зокрема, чемпіон світу, Володимир Гайдук отримав відзнаку за найшвидший нокаут турніру. Суддя зупинив поєдинок за участі вінничанина на 1:35 хв, хоча відлік почав ще на 1:22 хв.

Чемпіоном світу вдесяте став 47-річний тренер вінницького клубу «Слава» В’ячеслав Отеранський. Золоті нагороди вибороли Леонід Драгомін (14-15 років, розділ «лоу-кік лайт» понад 65 кг, Могилів-Подільский), Артем Никитюк (16-17 років, «лоу-кік», до 54 кг, Вінниця). А вінничанин Олег Котов (16-17 років, до 67 кг) в розділах «К-1» і «лоу-кік» посів другі місця.

Участь у змаганнях брали спортсмени з більш ніж 30 країн світу, в тому числі США, Канади та Австралії. Збірна України посіла перше місце в загальнокомандному заліку. Всього українські спортсмени здобули в обох видах всіх вікових категорій 252 медалі: 104 золотих, 101 срібну і 48 бронзових. 2 місце посіла команда Шотландії - 22 медалі, 3 місце - збірна Ірану (20).

admin

21 жовтня, 2019