Вінницький “кіборг” розповів як “Білосніжка” від Бронюка, рятувала життя на фронті

Новини Вінниці / Вінницький “кіборг” розповів як “Білосніжка” від Бронюка, рятувала життя на фронті

Ветеран АТО з Вінниці Андрій Грачов зняв відеозвернення, в якому вперше повідомив подробиці волонтерської діяльності одного із засновників “Партії Вінничан” Віктора Бронюка.

Ветеран АТО з Вінниці Андрій Грачов зняв відеозвернення, в якому вперше повідомив подробиці волонтерської діяльності одного із засновників “Партії Вінничан” Віктора Бронюка.

Приводом для того, щоб зняти відео і поширити його в мережі Фейсбук для Грачова стали коментарі, як він їх назвав, “диванних експертів”, щодо виборчих перегонів у Вінниці.

Андрій Грачов повідомив досі не публічні факти, волонтерської діяльності Віктора Бронюка, одного із засновників “Партії Вінничан” і першого номера в списку цієї політсили до Вінницької міської ради. 

«Виборчі перегони добігають до кінця, стає гаряче. Злості у мене багато до тих фейсбучних коментаторів та диванних експертів, які намагаються «втулити» своє бачення, не знаючи ситуації. Я би хотів донести до вас деяку інформацію про лідера “Партії Вінничан” Віктора Бронюка. 

Я вправі це сказати. Віктора Бронюка я знаю багато років, я знаю про те, чим він займався. В 2014-2015 роках, в період активних бойових дій на Сході, я особисто звертався до Віктора аби він допоміг нам, медичній роті, 93-ї бригади. В нас не було транспорту, на якому ми могли б евакуйовувати поранених. Віктор дуже швидко включився і допоміг нам «газелькою», яку ми назвали «білосніжкою». Дуже класна була машина, яка врятувала дуже багато людських життів. Є багато фото та відео, які підтвердять мої слова. «Біложсніжка» була прострілена декілька разів, вона часто ремонтувалась, адже використовувалась не лише для цілей медиків, а й взагалі – АТОвців. Волонтери з Дніпра і надалі користуються «Білосніжкою» Бронюка. В 2015 року, після штурму Донецького аеропорту, 17 січня, Віктор Бронюк особисто на своєму авто вивозив до Вінниці нашого важкопораненого побратима Леоніда Гуменного. Його пісня «Так, я люблю Україну» на певний час, навіть, стала нашим гімном”. 

Андрій Грачов також розповів, що Віктор Бронюк облаштував за свої кошти ліфт для дітей з особливими потребами в одній із вінницьких шкіл. Про степендіальну програму для талановитих дітей тощо.

У відео Андрій Грачов розкритикував поширення неетичних коментарів щодо політсили Віктора Бронюка з боку провладної партії.

Тому Андрій Грачов звернувся до учасників АТО/ООС із пропозицією підтримки на виборах “Партії Вінничан”.

«Він (Віктор Бронюк, - ред.) і його команда нам дуже допомогла свого часу, коли нам було важко. Хлопці, тепер настав час і нам допомоги Віктору і його команді. Треба підтримати своїх на цих виборах. Треба підтримувати волонтерів, таких, як Віктор, треба підтримати бойових хлопців, які є в команді, йдуть в перших номерах списків “Партії Вінничан”, - сказав Андрій Грачов. 

admin

23 жовтня, 2020