Вінницький кандидат у депутати погрожує «звільнити» весь штат телерадіокомпанії з прибиральницею включно. Журналісти підготували оригінальну відповідь

Новини Вінниці / Вінницький кандидат у депутати погрожує «звільнити» весь штат телерадіокомпанії з прибиральницею включно. Журналісти підготували оригінальну відповідь

Кандидат у депутати по 12-му округу Юрій Павленко (Хорт) написав у Facebook, що не згоден з редакційною політикою вінницького ІТА «ВІТА». Тому після «нашої перемоги на місцевих виборах» обіцяє звільнити з телеканалу усіх журналістів і навіть прибиральницю. У вінничанина своєрідне відношення до свободи слова. Проте і журналісти в боргу можуть не залишитися.

Кандидат у депутати по 12-му округу Юрій Павленко (Хорт) написав у Facebook, що не згоден з редакційною політикою вінницького ІТА «ВІТА». Тому після «перемоги на місцевих виборах» обіцяє звільнити з телеканалу усіх журналістів і навіть "останню прибиральницю". У вінничанина своєрідне відношення до свободи слова. Проте і журналісти в боргу можуть не залишитися.

Доволі агресивна риторика кандидата Павленка спровокована оприлюдненням телеканалом рейтингів кандидатів на окрузі, де фаворитом називають не його. А Юрій впевнений, що виборці навпаки голосуватимуть саме за нього. Хоча не журналісти формували рейтинг, погрози пролунали не на адресу фаворита чи авторів опитування.

Наводимо текст допису Ю. Павленка.

Офіційно на телеканалі ситуацію з можливим звільненням колективу не коментують. Місцеві вибори ще не призначені. До того ж ще не відомо, чи реалізуватиме Хорт із однодумцями свої погрози.

Чи вже почали підшукувати інше місце роботи понад 50 співробітників? Неофіційно журналісти запропонували відповісти кандидату у депутати в інший спосіб. Вони вважають, що краще підмовити прибиральницю, щоб вона мокрою ганчіркою «відповіла» Юрію за погрози. Фізичний контакт ганчірки з кандидатом, на їхню думку, можна навіть зафільмувати.

Щодо самого кандидата, то Центрвиборчком зазначає, що наразі він є безробітним і безпартійним.