Вінницький «газовий десант» вже в дорозі: на Київщині бригади допомагатимуть у відновленні газопроводів

Новини Вінниці / Вінницький «газовий десант» вже в дорозі: на Київщині бригади допомагатимуть у відновленні газопроводів

На Київщину вже виїхали 10 бригад АТ «Вінницягаз». Компанія надає допомогу АТ «Київоблгаз» у відновленні газопроводів, пошкоджених обстрілами та бомбардуваннями.

«Роботи дуже багато – потрощені газопроводи, обладнання, сотні тисяч людей чекають повернення до нормального життя. Газовики працюють щоденно, щоб в оселі людей разом з газом якнайшвидше знову повернулися тепло і затишок», - зазначають у «Вінницягазі».

Вінницькі газовики взяли з собою й гуманітарну допомогу для жителів Київщини – крупи, м’ясні, рибні та овочеві консерви, інші продукти харчування.

«У найближчих планах – допомога у відновленні мереж Чернігівської області. Бажаємо нашим хлопцям сили духу, наснаги та удачі! Разом до перемоги! Разом відбудуємо нашу славну країну!», - йдеться у повідомленні.

Новини Вінниці / Вінницький «газовий десант» вже в дорозі: на Київщині бригади допомагатимуть у відновленні газопроводівНовини Вінниці / Вінницький «газовий десант» вже в дорозі: на Київщині бригади допомагатимуть у відновленні газопроводівНовини Вінниці / Вінницький «газовий десант» вже в дорозі: на Київщині бригади допомагатимуть у відновленні газопроводівНовини Вінниці / Вінницький «газовий десант» вже в дорозі: на Київщині бригади допомагатимуть у відновленні газопроводівНовини Вінниці / Вінницький «газовий десант» вже в дорозі: на Київщині бригади допомагатимуть у відновленні газопроводівНовини Вінниці / Вінницький «газовий десант» вже в дорозі: на Київщині бригади допомагатимуть у відновленні газопроводівНовини Вінниці / Вінницький «газовий десант» вже в дорозі: на Київщині бригади допомагатимуть у відновленні газопроводівНовини Вінниці / Вінницький «газовий десант» вже в дорозі: на Київщині бригади допомагатимуть у відновленні газопроводівНовини Вінниці / Вінницький «газовий десант» вже в дорозі: на Київщині бригади допомагатимуть у відновленні газопроводівНовини Вінниці / Вінницький «газовий десант» вже в дорозі: на Київщині бригади допомагатимуть у відновленні газопроводів
Олеся Рудницька

15 квітня, 2022