Вінницький «Green Cool» розпочав експортувати продукцію

Новини Вінниці / Вінницький «Green Cool» розпочав експортувати продукцію

Новий вінницький завод «Green Cool» харківської UBC Group, який офіційно розпочне роботу 7 вересня, вже зробив першу поставку продукції на експорт. Про це повідомив президент компанії Ігор Гуменний на своїй сторінці у Facebook.

Новий вінницький завод «Green Cool» харківської UBC Group, який офіційно розпочне роботу 7 вересня, вже зробив першу поставку продукції на експорт. Про це повідомив президент компанії Ігор Гуменний на своїй сторінці у Facebook.

Перша продукція була експортована до сусідньої Молдови. Бізнесмен відвідав новостворений завод та показав потужності міському голові Вінниці Сергію Моргунову та директору департаменту економіки і інвестицій міської ради Віталію Погосяну.

Раніше NaПарижі повідомляв, що Вінниці будується виробництво холодильного обладнання для зберігання пива, напоїв та морозива. Завод розташовано у «Вінницькому індустріальному парку», що у районі старого аеропорту. На початку вересня офіційно запустять першу чергу виробництва, до кінця року тут буде працювати 500 робітників. Протягом двох років буде створено 2,5 тисячі робочих місць. Компанія UBC Group вважається найбільшим виробником такої продукції у світі.

До речі, Ігор Гуменний родом з Вінниччини, народився у селі Дяківці Літинського району.

Фото зі сторінки І.Гуменного у Facebook.