Вінницький "десант" у Харкові: вкладники вимагали в магазині B2B Jewelry свої гроші. На допомогу "фінансовій піраміді" привезли вінничан (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінницький "десант" у Харкові: вкладники вимагали в магазині B2B Jewelry свої гроші. На допомогу "фінансовій піраміді"  привезли вінничан (ВІДЕО)

У Харкові протягом  декількох днів інвестори B2B Jewelry приходили в магазин їх мережі, аби забрати свої вкладення. Вони заявляють, що стали жертвами "фінансової піраміди". Повідомлення про це з'явилися в соціальних мережах. Поліцією було відкрито справу про шахрайство.

У Харкові протягом декількох днів інвестори B2B Jewelry приходили в магазин їх мережі, аби забрати свої вкладення. Вони заявляють, що стали жертвами "фінансової піраміди". Повідомлення про це з'явилися в соціальних мережах. Поліцією було відкрито справу про шахрайство. На захист магазину до міста привезли молодиків, яких називають "спортсменами з Вінниці".

Відомо, що сам конфлікт відбувся у магазині B2B Jewelry на площі Павлівської в Харкові. Клієнти й активісти кілька днів приходили в крамницю, намагаючись повернути свої гроші та домагалися закриття закладу.

За словами активістів, компанія після цього привезла "спортсменів з Вінниці", і ті перестали пускати людей в магазин.

"Ми "пробили" їх машини - це вінницькі номера", - говорить активіст, автор одного з відеороликів.

Також, за цими повідомленнями, B2B Jewelry нібито заявила про банкрутство, в зв'язку з чим обіцяних виплат не буде.

Згідно прес-релізу поліції Харківської області, правоохоронці прибули до магазину ввечері:

"Повідомлення про подію на площі Павлівської надійшло в поліцію 28 травня близько 17:00 від продавщиці ювелірного магазину. Жінка повідомила, що біля будівлі зібралися близько 50 осіб з вимогами закрити магазин.

Також із заявою звернувся 38-річний чоловік і повідомив, що невідома особа, перебуваючи в магазині на площі Павлівської, заволодів його грошовими коштами".

В ході конфлікту були пробиті колеса в чотирьох автомобілях, припаркованих поблизу магазину. Наразі поліція встановлює причетних до цього людей, а також власників авто.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група і керівництво Основ'янського відділу поліції, патрульні, співробітники полку поліції особливого призначення, управління поліції охорони, працівники підрозділів "Схід", "ТОР". Про це повідомили поліцейські.

Слідчим Основ'янського відділу поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу (шахрайство).

Нагадаємо, раніше NaПарижі писав, що очільник народженої на Вінниччині B2B Jewelry Гонта заявив, що очолив власну партію