Вінницький боксер готується до участі на Олімпіаді (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінницький боксер готується до участі на Олімпіаді (ВІДЕО)

Боксер з Вінниці, який боксує з 10 років та є переможцем багатьох міжнародних турнірів Андрій Ісаков, активно готується до нового бою на професійному ринзі. Та каже з любительським боксом, де встиг взяти участь майже у двохстах поєдинках, не закінчив й наразі мріє отримати ліценцію на олімпійські ігри.

Боксер з Вінниці, який займається спортом з 10 років та є переможцем багатьох міжнародних турнірів, Андрій Ісаков активно готується до нового бою на професійному ринзі. Та каже з любительським боксом, де встиг взяти участь майже у двохстах поєдинках, не закінчив й наразі мріє отримати ліценцію на олімпійські ігри.

Як розповів Суспільному, сам боксер:

«Найважливіша медаль для мене – це медаль міжнародного боксерського турніру класу «А» пам’яті Семена Трестіна, який зібрав понад 100 учасників з 12-ти країн світу. Саме там я виконав норматив майстра спорту і мав змогу підтвердити його на міжнародному класовому рівні. На мій вік це дуже непогано, однак є до чого прагнути та йти далі».

Декілька років тому 20-річний вінничанин отримав третю перемогу на професійному ринзі - з трьох боїв три перемоги. Цього разу, коли його суперником був Чичикалов, хлопець отримав травму. Однак, одразу після бою протягом кількох тижнів Андрій тренувався з олімпійською збірною та проходив реабілітацію.

Як каже Леонід Лоївський, головний тренер національної збірної України з боксу:

«Андрій залучений до усієї роботи національної збірної. Молодий, перспективний боксер. Я думаю, що у нього серйозне майбутнє. І на наступні Олімпійські ігри його право вибороти ліцензію, аби потрапити на Олімпіаду».  

Ірина Заіковата

27 лютого, 2020