Вінницький активіст зафіксував, як порушила ПДР автівка очільника поліції

Новини Вінниці / Вінницький активіст зафіксував, як порушила ПДР автівка очільника поліції

Керівник ТОВ «Дорожній контроль Вінниця» Володимир Затайдух опублікував у Facebook світлину з дописом про те, що водій автівки, в якій перебував новопризначений очільник обласного главку поліції Іван Іщенко, порушила правила дорожнього руху. У Вінниці авто припаркувалося значно ближче дозволених 10 метрів від пішохідного переходу.

Керівник ТОВ «Дорожній контроль Вінниця» Володимир Затайдух опублікував у Facebook світлину з дописом про те, що водій автівки, в якій перебував новопризначений очільник обласного главку поліції Іван Іщенко, порушив правила дорожнього руху. У Вінниці авто припаркувалося значно ближче дозволених 10 метрів від пішохідного переходу.

Вінничанин вибачається за неякісне фото, але зазначає, що навіть на ньому видно факт порушення п.п.15.9 г, в якому зазначено, що «зупинка забороняється на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі».

Як пояснила NaПарижі керівник відділу комунікацій ГУНП у Вінницькій області Анна Олійник, начальник головного управління йшов пішки по вулиці Хлібній, оскільки водій службового авта припаркувався з порушенням, то він йому сказав про це, після чого машина поїхала. Тобто порушення було припинено. Також І.Іщенко звернувся до патрульної поліції, аби там надали правову оцінку інциденту.

Олег Верлан

16 червня, 2020