Вінницький академічний обласний театр ляльок презентує афішу на грудень. Чекають пристрасті у джунглях на наших лісах

Новини Вінниці / Вінницький академічний обласний театр ляльок презентує афішу на грудень. Чекають пристрасті у джунглях на наших лісах

Для усіх маленьких вінничан Вінницьким академічним обласним театром ляльок розроблено грудневу афішу «вихідного дня», у якій підібрані вистави на любий смак. Тому, навіть самий вибагливий маленький глядач знайде для себе саме «свою» виставу.

Для усіх маленьких вінничан Вінницьким академічним обласним театром ляльок розроблено грудневу афішу «вихідного дня», у якій підібрані вистави на «любий смак». Тому, навіть самий вибагливий маленький глядач знайде для себе саме «свою» виставу.

Отже, розпочнеться грудень ляльковим естрадно-цирковим шоу під назвою «Бука», та яка відбудеться у неділю 1 грудня об 11:00 та об 13:00. На даному шоу дітвора станете не лише глядачами, а ще й учасниками циркового шоу разом з Білочкою, Ведмедиком, Пуделем і неперевершеним… ой! знаменитим артистом цирку, зайчиком на ім’я Бука, який досить часто не бажає виступати! Тому без допомоги глядача з Букою не впоратись! Поспішайте на виставу і допоможіть зайчику зрозуміти свої помилки.

7 грудня, у суботу, об 11:00 та 13:00 пройде показ веселих пригод у джунглях - «Таємничий гіпопотам». Режисер – засл. артист України М. Ніколюк. Художник – Т. Шабанова. Композитор - засл. працівник культури України Р. Мархлевський (для дітей від 3-х років)

«Як часто ми мріємо знайти вірного друга! Але ж нам хочеться, щоб друг був найкращим, найрозумнішим, надзвичайним! І не помічаємо, що… саме він знаходиться поруч з нами» - саме так описують виставу на сайті театру.

У неділю, 8 грудня, для дітлахів підготували яскраву віршовану комедію за мотивами англійської казки «Вовк та троє поросят»

14 грудня, у суботу, відбудеться мюзикл «Теремок». Вистава отримала дипломи: «Новации и оригинальность», «Кращій акторський ансамбль» та Почесний диплом «За весёлый и азартный спектакль» на 4-му Міжнародному фестивалі театрів ляльок «Белгородская забава» 2012 р.

«Що буде, якщо сюжет добре відомої казки Маршака «Теремок» поєднати з популярними мелодіями сучасних виконавців? Вийде веселий і захоплюючий мюзикл. Насичений яскравими образами та іскрометним гумором. Одвічна тема боротьби добра і зла розкривається у суперечці між щирими мешканцями маленької хатинки і лісовими хижаками. Переможуть, звичайно, щирість, кмітливість і дружба. А підступні загарбники, немов повітряні кульки, луснуть на радість глядачам» - зазначають у театрі.

15 грудня, у неділю, відбудеться завершальна вистава місяця – «Як їжачок новий рік зустрічав». Новорічна казка у якій розповідатимуть історію Їжачока, якого взимку розбудив Зайчик, щоб показати другові зимову красу і разом зустріти Новий Рік. Та сталося непередбачуване: Баба Яга і Тітонька Спека заволоділи чарівним мішком Діда Мороза, зачаклували новорічну ялинку і ледь не зіпсували свято. Добре, що Зайчик і Їжачок покликали на допомогу Снігуроньку, і все закінчилося добре.

Також усіх глядачів запрошують з 21 грудня 2019-го по 8 січня 2020 року на різдвяно-новорічні ранки для дітей: початок о 10:00 та 13:00.

В театр вказують, що вартість квитка на вистави: 50-00 грн., а на святкові ранки: 70-00 грн.

Нагадуємо, що наразі адреса театру: вул. Хмельницьке шосе,7, тел. 66 - 00-60.            

Сайт театру:www.puppets.vn.ua

Ірина Заіковата

22 листопада, 2019