Вінницькою філією СуспільногоТБ керуватимуть "ВДТшники "

Новини Вінниці / Вінницькою філією СуспільногоТБ керуватимуть "ВДТшники "

Сьогодні, 6 грудня, на День Збройних Сил правління Національної суспільної телерадіокомпанії України зробило гарний подарунок двом чоловікам з Вінниці. Так, Тараса Тарануху призначено менеджером Вінницької регіональної філії "Суспільного", а Віктора Мозалевського - продюсером.

Сьогодні, 6 грудня, на День Збройних Сил правління Національної суспільної телерадіокомпанії України зробило  гарний подарунок двом чоловікам з Вінниці. Так, Тараса Тарануху призначено менеджером Вінницької регіональної філії "Суспільного", а Віктора Мозалевського - продюсером.

Вони обоє працювали на посадах заступників директора філії ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" вінницької регіональної дирекції "ВІНТЕРА". Перший - з питань технічного забезпечення, другий – з питань радіомовлення.
Про результати конкурсу на посади менеджерів і продюсерів "Суспільного" написав сьогодні на своїй сторінці у "Фейсбуці" голова правління НСТУ Зураб Аласанія. 
Він повідомив, що конкурсний відбір пройшов у 23 областях. Було заповнено 12 із 22 вакансій менеджерів та 16 із 23 вакансій продюсерів. Проведено 226 співбесід, загалом, заявки на участь у конкурсі подали 234 кандидати.

"З 11 грудня новообрані менеджери та продюсери філій вступлять на свої посади у регіонах. Протягом наступного тижня члени правління та директори департаментів центральної дирекції НСТУ відвідають регіональні філії, аби представити колективам нових керівників, і провести спільні зустрічі з регіональними колективами", - написав Зураб Аласанія.


Отримуватимуть новообрані керівники від 17 до 32 тисяч гривень з можливим преміюванням до 100 відсотків.


Катерина ГОРБАТЮК