Вінницькій владі пропонують створити "Місця щасливих людей" Кузьми Скрябіна

Новини Вінниці / Вінницькій владі пропонують створити "Місця щасливих людей" Кузьми Скрябіна

У Вінниці пропонують створити "Сквер Кузьми Скрябіна"аби містяни та гості міста пам’ятали лідера гурту “Скрябін” Андрія Кузьменка . Таку ідею вночі, 22 лютого ,подав вінничанин Олександр Штиленко , з цього приводу зареєстрував петицію до міської влади.

У Вінниці пропонують створити сквер "Кузьми Скрябіна" аби містяни та гості міста пам’ятали лідера гурту “Скрябін” Андрія Кузьменка. Таку ідею вночі, 22 лютого, подав вінничанин Олександр Штиленко, з цього приводу він зареєстрував петицію до міської влади.

Автор ініціативи пропонує назвати майбутній сквер "Місця щасливих людей".

"Пропоную створити у місті Вінниця сквер під назвою "Місця щасливих людей", щоб люди пам'ятали цю добру і щиру людину, яка допомагала нашим воїнам, як волонтера і справжнього патріота України  Кузьму Скрябіна. Пропоную  встановити лавочки, також фонтани, побудувати затишне кафе і щоб на вулиці лунали пісні Кузьми Скрябіна", - написав  вінничанин Олександр Штиленко у петиції.

Для того, аби петицію розглянули у вінницькій міській раді, потрібно, щоб за ідею проголосували щонайменше 350 вінничан. Віддати свій голос можна ще протягом 14 днів .

Раніше NaПарижі повідомляв, що відеокліп гурту "Скрябін" на пісню "Добряк"  знімався у Вінниці на вулиці Блока у будівлі навпроти "Книжки".