Вінницькі виробники «засвітили» свою продукцію на гастрономічному ярмарку у французькому Діжоні

Новини Вінниці / Вінницькі виробники «засвітили» свою продукцію на гастрономічному ярмарку у французькому Діжоні

З 30 жовтня по 11 листопада 2021 року після вимушеного закриття у 2020-му святкує своє «повернення» гастрономічний ярмарок у Діжоні. Цього року виповнюється 100 років з дня створення цієї унікальної за своєю діяльністю та неймовірної довговічності події. Вперше на ярмарку представлено продукцію вінницьких виробників. Деякі вироби «затримуються» на митниці.

«З нагоди відновлення всі заходи, пов’язані з гастрономією, будуть висвітлені як частина спеціального маршруту під об’єднуючим брендом: 100% Gastronomy», - зазначив у Facebook заступник міського голови Вінниці Андрій Очеретний.

Він наголосив, що діжонський ярмарок – це найбільша економічна подія в регіоні, 5-й міжнародний ярмарок у Франції, який, до речі, володіє маркою «Foires de France».

«Спільно з Українським органічним кластером, Вінницькою міською радою, підприємцями з Вінниці та всієї країни, за сприяння посольства України у Франції представлена наша держава та культура. Наш стенд розташований поряд з Канадою, Ірландією та Італією. Президент ярмарки Foire de Dijon місьє Бато відкрив захід», - додав посадовець.

Вінницю представляють «Винний дім Гігінеішвілі», гончарна майстерня «Етно-Чари», ТМ «Солодка мрія». За словами А.Очеретного, продукція Вінницької харчосмакової фабрика та крамниці «Наливки зі Львову» ще на митниці…

Новини Вінниці / Вінницькі виробники «засвітили» свою продукцію на гастрономічному ярмарку у французькому ДіжоніНовини Вінниці / Вінницькі виробники «засвітили» свою продукцію на гастрономічному ярмарку у французькому ДіжоніНовини Вінниці / Вінницькі виробники «засвітили» свою продукцію на гастрономічному ярмарку у французькому ДіжоніНовини Вінниці / Вінницькі виробники «засвітили» свою продукцію на гастрономічному ярмарку у французькому ДіжоніНовини Вінниці / Вінницькі виробники «засвітили» свою продукцію на гастрономічному ярмарку у французькому ДіжоніНовини Вінниці / Вінницькі виробники «засвітили» свою продукцію на гастрономічному ярмарку у французькому ДіжоніНовини Вінниці / Вінницькі виробники «засвітили» свою продукцію на гастрономічному ярмарку у французькому ДіжоніНовини Вінниці / Вінницькі виробники «засвітили» свою продукцію на гастрономічному ярмарку у французькому Діжоні
Олеся Рудницька

31 жовтня, 2021