Вінницькі випускники можуть доєднатись до всесвітнього онлайн-випускного, який проведе YouTube. Серед гостей Леді Гага і Мішель Обама

Новини Вінниці / Вінницькі випускники можуть доєднатись до всесвітнього онлайн-випускного, який проведе YouTube. Серед гостей Леді Гага і Мішель Обама

Не лише вінницькі випускники через пандемію залишились без одного з важливіших свят шкільного життя -випускного. Для випускників шкіл усього світу і студентів, що не можуть відсвяткувати, YouTube 6 червня проведе онлайн-вечірку, на яку запросили експрезидента США Барака Обаму з дружиною, а також представників бізнесу і знаменитих артистів.

Не лише вінницькі випускники через пандемію залишились без одного з важливіших свят шкільного життя - випускного. Для випускників шкіл усього світу і студентів, що не можуть відсвяткувати отримання диплому, YouTube 6 червня проведе онлайн-вечірку, на яку запросили експрезидента США Барака Обаму з дружиною, а також представників бізнесу і знаменитих артистів.

Як повідомляють самі організатори свята, гостями онлайн-випускного будуть Барак та Мішель Обама, гендиректор Google Сундар Пічай, південнокорейський гурт BTS та співачка Леді Гага. Усі вони мають виголосити промови для випускників.

Також будуть "особливі виступи" від Алісії Кіс, Келлі Роуленд, Керрі Вашингтон, Zendaya, а також YouTube-блогерів Dude Perfect і The Try Guys, та секретний гість.

Розклад події оголосять 17 травня.

Однак Facebook вирішив не відставати від ідеї й проведе свій онлайн-випускний 15 травня, де ведучою буде американська телеведуча Опра Вінфрі, а випускників привітають Майлі Сайрус, Jones Brothers, Lil Nas X та інші.

Ірина Заіковата

6 травня, 2020