Вінницькі військові музиканти допомогли зібрати гроші на лікування онкохворої дівчинки (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінницькі військові музиканти допомогли зібрати гроші на лікування онкохворої дівчинки (ФОТО)

Військова група «Наш день» спільно з Центром військово-музичного мистецтва Повітряних Сил  України провели благодійний концерт для збору коштів на лікування 14-річної Анастасії Педоренко.

Вінницька військова група «Наш день» спільно з Центром військово-музичного мистецтва Повітряних Сил України провели благодійний концерт для збору коштів на лікування 14-річної Анастасії Педоренко.

Як інформували у прес-служба Міноборони, дівчинка вже десять років бореться зі страшною хворобою - пухлиною головного мозку. Перші дві операції проходили в Україні. Але після чергового рецидиву на подальше лікування погодилися тільки корейські лікарі.

Батько Насті - колишній військовий музикант. Тому, таким чином його колеги виріши допомогти його родині. Зусиллями вінничан вдалося зібрати такі необхідні родині додаткові кошти на лікування.

«Дуже вдячний всім, хто долучився до цієї справи. Як своїм колегам, які не відвернулися і підтримали у важкий момент, так і тим, хто не пошкодував часу і грошей для порятунку моєї дочки», - подякував присутнім Сергій Педоренко.

Традиційно «Наш день» виступив лише з авторськими піснями, але на цей раз в супроводі всього музичного центру. Тому поряд зі збором коштів пройшла і своєрідна презентація групи. Склад групи - 6 чоловік, репертуар - тільки власні пісні, без каверів і реміксів.

Автор більшості з них - Микола Качур, який виступає на соло-гітарі. Тематика творів абсолютно різнопланова: це і пісні про російсько-українську війну, і про Повітряних Силах, і про сім'ю і кохання

Новини Вінниці / Вінницькі військові музиканти допомогли зібрати гроші на лікування онкохворої дівчинки (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі військові музиканти допомогли зібрати гроші на лікування онкохворої дівчинки (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі військові музиканти допомогли зібрати гроші на лікування онкохворої дівчинки (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі військові музиканти допомогли зібрати гроші на лікування онкохворої дівчинки (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі військові музиканти допомогли зібрати гроші на лікування онкохворої дівчинки (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі військові музиканти допомогли зібрати гроші на лікування онкохворої дівчинки (ФОТО)