Вінницькі веслувальники показали видатні результати на Чемпіонаті України зі слалому

Новини Вінниці / Вінницькі веслувальники показали видатні результати на Чемпіонаті України зі слалому

Вінницькі веслувальники ппродемонстрували видатні результати на чемпіонат України зі веслувального слалому. "Спортсмени здобули золоті медалі, як в індивідуальному, так і командному заліку.

Вінницькі веслувальники продемонстрували видатні результати на чемпіонат України зі веслувального слалому. Спортсмени здобули золоті медалі, як в індивідуальному, так і командному заліку.
Про це повідомляє пресслжуба ВМР.
 
«Золоту медаль привезли Артем Бойко та Денис Паламарчук  у індивідуальному заліку. Також вінничани посіли перше місце у естафеті веслувального слалому, тут першість здобули Артем Бойко та Марія Гвоздєва. Перше місце вихованці МДЮСШ №2 посіли й у командних перегонах: Артем Бойко, Денис Паламарчук, Олександр Король», - йдеться в інформації.
 
У пресслужбі зазначають, що Уумаганнях взяли участь вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи №2. В спортшколі функціонують відділення з таких видів спорту:  веслувального слалому, веслування на байдарках та каное, спортивного орієнтування, радіоспорту, тхеквондо (ВТФ), веслування на човнах «Дракон».