Вінницькі студенти назвали шорт-лист «інтелектуальних музичних мотиваторів»

Новини Вінниці / Вінницькі студенти назвали шорт-лист «інтелектуальних музичних мотиваторів»

Вінницькі студенти, які виграли національний етап одного із найпрестижніших європейських фахових конкурсів з інженерії запропонували свій шорт-лист музичних композицій, які допомагають їм у навчанні та підготовці до Національного етапу інженерних змагань EBEС 2021.

Вінницькі студенти, які виграли національний етап одного із найпрестижніших європейських фахових конкурсів з інженерії,  запропонували свій шорт-лист музичних композицій, які допомагають їм у навчанні та підготовці до Національного етапу інженерних змагань EBEС 2021.

Про це йдеться на сайті ВНТУ.

До списку «рекомендованих інтелектуальних мотиваторів» увійшли: американський джазовий піаніст Дейв Брубек, італійський скрипаль-віртуоз Ніколо Паганіні, німецький композитор Рихард Штраус та американська співачка українського походження Квітка Цісик.

«Участь у змаганнях – цікавий і корисний досвід. Тепер готуємося до змагань наступного року. І слухаємо хорошу музику, яку рекомендуємо всім: Dave Brubeck – Take Five, N. Paganini – Allegro maestoso, Richard Strauss – Also sprach Zarathustra, Квітка Цісик», - зазначають у пресслужбі.

Приємно, що майбутні інженери, коли говорять про іноземних музикантів відзначають конкретну композицію, а от Квітку Цісик, яка виконує українські пісні рекомендують повністю, без будь яких виключень.

Вибір нашої редакції «Черемшина»

Марина Карабай

25 листопада, 2020