Вінницькі спортсмени сяють на чемпіонаті Європи з ушу

Новини Вінниці / Вінницькі спортсмени сяють на чемпіонаті Європи з ушу

З 3 по 5 травня в Стокгольмі (Швеція) відбувся Чемпіонат Європи з ушу, де зібралися 500 спортсменів з 29 країн. Українська збірна команда, очолювана тренером Вадимом Зашейком, вразила своїми досягненнями, а в загальному заліку стала переможцем.

Четверо представників Ладижинської громади відзначилися на цих змаганнях, продемонструвавши чудові результати у повноконтактних поєдинках, зокрема, у розділі "саньда". Результати вінничан були наступними:

- Золота медаль - Олена Коваль
- Срібна медаль - Олександр Юрченко
- Срібна медаль - Вячеслав Магазинський
- Срібна медаль - Анна Шатська

Спортсмени зіткнулися з сильними та добре підготовленими суперниками. Кожен поєдинок був напруженим і вирішувався в останні секунди. Наприклад, у фінальному поєдинку Олександр Юрченко провів гідний бій проти грузинського спортсмена, чинного чемпіона світу, і, хоча поступився роздільним рішенням суддів, показав високий рівень майстерності та вольових якостей.

 

Новини Вінниці / Вінницькі спортсмени сяють на чемпіонаті Європи з ушуНовини Вінниці / Вінницькі спортсмени сяють на чемпіонаті Європи з ушуНовини Вінниці / Вінницькі спортсмени сяють на чемпіонаті Європи з ушуНовини Вінниці / Вінницькі спортсмени сяють на чемпіонаті Європи з ушу