Вінницькі правоохоронці затримали ще одного черкащанина, який разом із товаришем напали на вагітну, яка переховувалася у притулку

Новини Вінниці / Вінницькі правоохоронці затримали ще одного черкащанина, який разом із товаришем напали на вагітну, яка переховувалася у притулку

Правоохоронцям Вінниччини вдалося затримати другого зловмисника, який разом із товаришом ввірвалися до притулку для тимчасового перебування жінок, які постраждали від домашнього насильства і там побили вагітну, яка перебуває на 8 місяці вагітності. Ним виявився 32-річний чоловік, також родом із Черкаської області.

Правоохоронцям Вінниччини вдалося затримати другого зловмисника, який разом із товаришом ввірвалися до притулку для тимчасового перебування жінок, що постраждали від домашнього насильства, і там побили вагітну, яка перебуває на 8 місяці. Ним виявився 32-річний чоловік, також родом із Черкаської області.

Раніше NaПарижі повідомляв, що у суботу, 27 жовтня двоє чоловіків - один був в балаклаві, інший в масці - напали на соцзаклад. Тут вони нанесли тілесні ушкодження 26-річні вагітній вінничанці, після чого жінка потрапила до лікарні.

Після чого зловмисники втекли на автомобілі марки Mitsubishi на польській реєстрації. Поліцейські оперативно затримали одного із чоловіків, черкащанину обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Другий весь цей час переховувався. Як повідомили у відділі комунікації обласної поліції, вчора, 6 листопада правоохоронці Вінницького районного відділення поліції та управління карного розшуку ГУНП в області  затримали його в Черкаській області.

Чоловік підозрюється в організації вчинення розбійного нападу на грунті неприязних стосунків з потерпілою. Йому готується оголошення про підозру та обрання запобіжного заходу. За процесуального керівництва прокуратури зловмисника затримано відповідно до  ст.208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.187 ККУ України (розбій). Йому загрожує до 12 років ув’язнення.

 

Саша Григоровська

7 листопада, 2018