Вінницькі правоохоронці розшукують підозрюваного у замаху на вбивство (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінницькі правоохоронці розшукують підозрюваного у замаху на вбивство (ФОТО)

У травні 2020-го у Вінниці чоловік середнього віку вдерся у приватне помешкання, побив двох жінок, погрожував, що вб’є їх, якщо не віддадуть коштовності та гроші. Зловмисник зник і з тих пір його розшукують.

У травні 2020-го у Вінниці чоловік середнього віку вдерся у приватне помешкання, побив двох жінок, погрожував, що вб’є їх, якщо не віддадуть коштовності та гроші. Вінничанки не мали змогу чинити опір. Зловмисник зник і з тих пір його розшукують.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, розшукуваний потрапив під камери відеонагляду. Це чоловік віком 30-40 років, має 170-175 см зросту, він худорлявої тілобудови, обличчя худе, з вираженими вилицями, коротке чорне волосся.

Під час вчинення злочину чоловік був одягнений в куртку двох кольорів (темного та зеленого), темні джинси, світло-сірі кросівки з темними вставками. При собі мав сірий рюкзак з темними вставками.

У поліції звертаються до вінничан з проханням надати будь-яку інформацію, яка допоможе встановити особу чоловіка, за телефонами: 096 069 99 51, 093 205 33 90. Конфіденційність гарантовано.

 

Макс Мельник

31 серпня, 2020