Вінницькі правоохоронці розшукали та затримали рецидивіста, якого підозрюють у викраденні грошей

Новини Вінниці / Вінницькі правоохоронці розшукали та затримали рецидивіста, якого підозрюють у викраденні грошей

У сусідній Черкаській області правоохоронці затримали 35-річного раніше судимого за майнові злочини чоловіка, якого підозрюють у заздалегідь спланованій крадіжці з автомобіля у Немирові крупної суми грошей.

Як зазначають у відділі комунікації поліції Вінницької області, злочин стався в ніч з 8 на 9 січня на одній із вулиць Немирова. Зловмисник приїхав з м. Умань, свій легковик Audi залишив на сусідній вулиці. Далі пішов пішки. Він розбив пасажирське скло в автомобілі немирівчанина та з салону викрав 160 доларів, 62 тисячі гривень та особисті речі.

Завдяки камерам відеоспостереження працівники поліції відтворили маршрут руху причетного до крадіжки чоловіка. Згодом оперативники встановили його особу і автомобіль, на якому він приїхав з Умані до Немирова. Під час розслідування цієї крадіжки з’ясувалось, що автомобіль зловмисника – так званий «двійник».

«Нічний гість» - житель Черкаської області. Раніше його затримували на Вінниччині за крадіжки та незаконне заволодіння транспортним засобом. Наразі матеріали цих кримінальних проваджень розглядаються у судах.

Під час проведення слідчих дій щодо злочину у Немирові в автомобілі підозрюваного поліцейські вилучили крадені речі потерпілого.

Наразі слідство готує необхідні матеріали для оголошення зловмиснику про підозру, у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Макс Мельник

4 лютого, 2022