Вінницькі правоохоронці розшукали підлітка, який чотири доби переховувався від батьків у закинутому будинку

Новини Вінниці / Вінницькі правоохоронці розшукали підлітка, який чотири доби переховувався від батьків у закинутому будинку

Упродовж кількох годин поліцейські Вінниччини розшукали 16-річного хлопця, якого рідні самотужки шукали 4 дні, але не звертались за допомогою до правоохоронців. Причина такого вчинку батьків стала зрозумілою по закінченню пошуків.

Як зазначають у поліції Вінницької області, 17 листопада у соцмережі працівники поліції потрапили на оголошення про те, що тривають пошуки хлопця. Він пішов з друзями та не повернувся додому.

Правоохоронці негайно відреагували та зв’язались з матір’ю неповнолітнього для з’ясування деталей. Жінка розповіла, що до поліції вона не зверталась, бо сподівалась самостійно розшукати сина. Але чотириденні пошуки не дали позитивних результатів.

До розшуку хлопця задіяно слідчо-оперативну групу та поліцейських офіцерів громад Гайсинського районного управління поліції. Поліцейські розділились на групи та перевіряли вулиці, лісосмуги, закинуті будинки та прилеглі до населеного пункту території, а також встановили коло друзів і знайомих, з якими спілкується хлопець.

Впродовж декількох годин правоохоронці розшукали підлітка та повернули його додому. Хлопець знаходився в закинутому приміщенні неподалік від будинку, де він проживав.

Отже, можна припустити, що у сім’ї були конфліктні ситуації, розголосу яких ніхто не хотів, тому до пошуків не залучали поліцію.

Макс Мельник

18 листопада, 2022