Вінницькі правоохоронці через порушення карантинних обмежень склали протокол на «Епіцентр»

Новини Вінниці / Вінницькі правоохоронці через порушення карантинних обмежень склали протокол на «Епіцентр»

Співробітники вінницької поліції склали протокол про адмінправопрушення на керівника місцевого супермаркету «Епіцентр». Очільник торгового закладу не обмежив перебування людей у торговій залі, через що йому робили зауваження напередодні.

Співробітники вінницької поліції склали протокол про адмінправопорушення на керівника місцевого супермаркету «Епіцентр». Очільник закладу не обмежив перебування людей у торговій залі, через що йому робили зауваження напередодні.

Як пояснили NaПарижі у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, протокол складено. Керівництво закладу має дотримуватися карантинних заходів і здійснювати продаж лише тих товарів, на які не діє заборона, а також обмежити доступ до торгової зали людей.

Нагадаємо, що на Вінниччині поліція штрафує дрібних порушників карантину, а «Епіцентр» продовжує працювати. За правопорушення норм ст. 44-3 КУпАП передбачено накладання штрафу на громадян від 17 до 32 тис. гривень, а для посадових осіб - від 34 до 170 тис. гривень.

«Згідно з роз’ясненням Кабінету міністрів до постанови №211 від 11 березня 2020 року, «Епіцентр», як мережа господарських магазинів, продовжить виконувати свою соціальну місію із забезпечення населення товарами першої необхідності по всій країні», - йдеться у пресрелізі компанії.

Зазначається, що в мережі представлений найбільший в Україні асортимент побутових товарів та товарів першої необхідності, зокрема, захисні та дезінфікуючі засоби, медичні прилади, засоби кварцування та знезараження повітря, товари особистої гігієни, побутова хімія, базові харчові продукти (борошно, олія, вода, напої, фрукти), дитяче харчування та товари для дітей.

Макс Мельник

20 березня, 2020